Poboljšanje vodno komunalne infrastrukture aglomeracije Županja

Približava se završetak provedbe projekta

POBOLJŠANJE VODNO-KOMUNALNE INFRASTRUKTURE AGLOMERACIJE ŽUPANJA

Približava se završetak provedbe projekta „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Županja“ kojeg provode Komunalac d.o.o. Županja, kao nositelj, i partneri Grad Županja te Općina Štitar. Ukupna vrijednost projekta je 76.997.152,00 HRK od čega je 71,1% financirano iz Kohezijskog fonda iz operativnog programa zaštita okoliša, a ostalih 28.9% sufinanciraju Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatske vode, Grad Županja i Općina Štitar.

POBOLJŠANJE VODNO - KOMUNALNE INFRASTRUKTURE AGLOMERACIJE ŽUPANJA

Projekt „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Županja“ je projekt koji se sufinancira iz fondova EU – Kohezijski fond u okviru Prioritetne osi 2 – Zaštita vodnih resursa Hrvatske kroz poboljšanje sustava vodoopskrbe i integriranog sustava upravljanja otpadnim vodama – višegodišnjeg operativnog programa „Zaštita okoliša“ 2007-2013.

OBILAZAK GRADILIŠTA

Na obilasku gradilišta predstavljene su trenutne aktivnosti na realizaciji projekta „Poboljšanje vodno – komunalne infrastrukture aglomeracije Županja“ koji je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda Operativni program zaštite okoliša „Ulaganje u budućnost“.

 

 

Konferencija za novinare, 25.10.2016.

POBOLJŠANJE VODNO - KOMUNALNE INFRASTRUKTURE AGLOMERACIJE ŽUPANJA

Na konferenciji za novinare održanoj 25.10.2016. u Županji predstavljene su trenutačne aktivnosti na izgradnji infrastrukturnog projekta “Poboljšanje vodno komunalne infrastrukture aglomeracije Županja” koji se sufinancira iz kohezijskog fonda EU-a.

PREZENTACIJA NA TRGU

POBOLJŠANJE VODNO - KOMUNALNE INFRASTRUKTURE AGLOMERACIJE ŽUPANJA

Zanimljivom prezentacijom u središtu grada te medijskom konferencijom u županjskoj Gradskoj vijećnici, nastavljene su aktivnosti velikog projekta pod nazivom ”Poboljšanje vodno komunalne infrastrukture aglomeracije Županja”. Riječ je o gotovo 77 milijuna kuna vrijednom projektu, od čega nešto više od 70% iznosa sufinancira Europska unija iz Kohezijskog fonda.